Index >> Sanatate >> Clinici si spitaleURLs listed in this category:


Clinică de transplant de păr la Szeged
Implant de păr la Szeged, la preţuri accesibile, fără dureri, fără cicatrici. Cea mai nou FUE tehnologie de implant de păr. Cele mai moderne instrumente pentru transplant de păr la Hair Dr Clinic Szeged.
http://www.implantdepar.roGreen Onco – Medical–laborator anatomie patologica
Laborator specializat in diagnosticul anatomopatologic din biopsii, citologii, citologie cervicovaginala Babes Papanicolaou, imunohistochimie, hibridizare in situ. Timp foarte scurt pina la eliberarea rezultatelor.
http://www.greenmedical.roTratamente anti-aging | Slabire rapida | Remodelar
Tratamente anti-aging faciale si corporale, de slabire rapida si remodelare corporala, gimnastica motorizata si epilare definitiva IPL, precum si tratamente anti-aging faciale cu oxigen hiperbaric.
http://mikamed.roClinica Efigia, Chirurgie estetica Dr. Dan Mihail
Clinica Efigia se afla intr-o zona ferita de privirile banuitoare, in apropiere de Padurea Baneasa pe Erou Iancu Nicolae nr. 113. Suntem definiti prin trei cuvinte: discretie, profesionalism si confort. In clinica o echipa profesionista va pune la dis
http://www.clinicaefigia.roClinica oftalmologie Constanta
Clinica de oftalmologie LASER VISION MED din Constanta a fost infiintata in anul 2011 veninind in ajutorul problemelor dumneavoastra de vedere cu o gama larga de servicii constand in consultatii,tratamente si investigatii oftalmologice efectuate de o echi
http://www.laservisionmed.ro/Vetsmokie – Cabinet veterinar Bucuresti
Cabinetul veterinar Vetsmokie din Bucuresti ofera servicii medicale complete pentru caini si pisici: interventii chirurgicale, analize, consult de rutina, toaletare, detartraj, vaccinare.
http://www.vetsmokie.roLenscontact - Oftalmologie Galati
Centru modern de diagnostic si tratament al bolilor oculare din Galati
http://lenscontact.roCentrul de Ingrijire Varstnici Grepomed
Caminul de batrani Grepomed este conceput special pentru nevoile rezidentilor. O echipa foarte grijulie care munceste cu drag pentru a face ca toata lumea sa se simta ca acasa. 
http://www.grepomed.comCabinet Stomatologic Fiziodent
Cabinet Stomatologic Fiziodent Fiziodent Implant Center va pune la dispozite o gama larga de servicii medicale care includ implantologie, tratamente protetice, activitati profilactice, estetica dentara si chirurgie buco-dentara. fiziodent.ro
http://fiziodent.roe-medshop.ro - ecografe si endoscoape SonoScape
e-medshop.ro va ofera cele mai bune solutii de tehnica medicala pentru pacienti sau solutii complete pentru cabinete si clinici medicale. Ecografele, endoscoapele SonoScape si uniturile dentare Fona le veti gasi la noi la cele mai bune preturi.
http://www.e-medshop.roCabinet Individual ofera servicii in Psihologie
Cabinet Individual de Psihologie ofera servicii specializate in psihologia: copiilor si adolescentilor, familiilor, parintilor si cuplurilor, persoanelor care se confrunta cu diferite probleme existentiale
http://www.cabinet-psihoterapeut.ro