Compatibilitatea semnului Varsator cu celelalte zodii

Zodia Varsator
Compatibilitatea semnului Varsator cu celelalte zodii

Uranus, planeta actiunilor imprevizibile, guverneaza semnul Varsator. Prin urmare, acesta poate prezenta multe surprize partenerilor sai. Secretul Varsatorului este ca, la prima vedere, poate parea o persoana oarecum superficiala. O sociabilitate incredibila si capacitatea de a glumi deseori ii creeaza o aura falsa de persoana usuratica. Pentru a intelege profunzimea personalitatii Varsatorului, trebuie doar sa-l cunosti mai bine.

Caracteristicile semnului Varsator

Un labirint misterios de sentimente si ganduri, in care te poti pierde usor, este ascuns in spatele mastii unei persoane vesele si relaxate. In dragoste, Varsatorul se comporta in doua moduri. Pe de o parte, el crede intr-un adevarat sentiment luminos si viseaza sa gaseasca un suflet pereche. Pe de alta parte, nu neglijeaza conexiunile aleatorii, pentru a-si afirma independenta. O astfel de inconstanta poate fi explicata prin influenta elementului schimbator, aerul, ce guverneaza acest semn. Printre numerosii prieteni si cunostinte de ambele sexe, Varsatorul excentric se simte ca un peste in apa dar imediat ce relatia se transforma intr-o intorsatura romantica, devine imprevizibil. Cea mai buna metoda pentru un Varsator sa-si gaseasca cealalta jumatate este sa se alature unui grup de oameni similari. Este mult mai important pentru o persoana din acest semn sa se uneasca cu un partener la nivel mental, iar aspectul fizic sa conteze mai putin. Varsatorul este personificarea bucuriei, a comunicarii si a dorintei de a aduce fericirea persoanelor dragi.

Semnele cu care Varsatorul este compatibil

Cea mai buna pereche pentru Varsator va fi partenerul din zodiile dominate de elementul foc, Berbec, Leu sau Sagetator. Unirea cu unul din aceste semne va fi o oportunitate fericita pentru a gasi fericirea personala. Aerul Varsatorului va directiona energia focului catre canalul de care are nevoie, pentru a isi atinge obiectivele dorite. Partenerul sau il va ajuta pe Varsator sa-si realizeze dorinta de noi inceputuri, calatorii si cautari spirituale. Aceasta este o uniune binecuvantata a doua persoane optimiste, in cautarea de noi experimente. O pereche Varsator-Sagetator are o demnitate exclusiva. Ambele semne nu sunt deloc geloase, astfel incat pot construi relatii nete, constructive, fara suspiciuni si reprosuri reciproce. Intr-o relatie cu Sagetatorul, Varsatorul se va putea bucura de independenta pe care si-o dorestee. Un Berbec puternic si inteligent poate avea abordarea pentru a inspira un Varsator creativ, in timp ce este dificil altor semne sa puna presiune asupra lui. Iar Varsatorul are capacitatea intuitiva de a racori ardoarea inflacarata, facandu-l moale si suplu. Relatiile dintre Leu si Varsator prospera datorita respectului reciproc si admiratiei. Leul este fascinat de originalitatea si talentele creative ale Varsatorului, ce este atras de maretia si farmecul tovarasului sau regal. Varsatorul este un izvor de idei noi, iar Leul are puterea si autoritatea pentru a le transpune in realitate.

Post Author: Mircea