Autorulota pentru concediu cu familia

concediu cu autorulota Plimbarile cu autorulota sunt o modalitate excelenta de a petrece concediul – fara a fi nevoie să ridicati un cort la fiecare camping. Veti putea acoperi cu usurinta mai mult teren si sa explorati complet o zona. Este mai rentabil sa cautati inchiriere autorulote decat sa le cumparati daca aveti nevoie doar o saptamana pe an.

Din fericire, exista cateva optiuni excelente pentru a va petrece un concediu cu autorulota în Romania – de la autovehicule clasice VW, la autovehicule mai mari, prietenoase cu familia. Trucul este sa descoperiti ce este important pentru calatoria dvs. – stilul sau spatiul, ceva retro sau de incredere – si apoi sa gasiti autorulota potrivita.

Autorulota poate face ca toate rudele sa se adune impreuna

Asadar, iata un lucru minunat despre autorulote, care poate v-a trecut deja prin minte, chiar daca nu ati spus-o cu voce tare. Poate ca vreti sa va petreceti concediul impreuna cu rude care locuiesc in alte zone ale tarii, dar impartirea locuintei cu membrii familiei extinse poate fi incomoda si obositoare pentru toate partile implicate. Aceasta problema dispare daca fiecare vine cu propria autorulota in concediu!

Campingul de autorulote poate fi o modalitate excelenta de a introduce intreaga familie intr-o noua destinatie si impiedica pe oricine sa se confrunte cu stresul gazduirii… adica, avand grija de cea mai mare parte a veselei si gasind spatiu de dormit pentru o duzina de oaspeti. Deci, invitati cat mai multe rude sa va urmeze intr-un concediu cu autorulotele prin tara!

Puteti alege un parc national daca cautati natura pentru a va oferi o perspectiva frumoasa. Oprind autorulotele langa o padure, ratacind printre copaci, va veti simti mult mai relaxati, iar familia va deveni mai unita.

Sfaturi sanatoase pentru concediu cu autorulota

Oricat de minunate sunt excursiile, pentru multi romani poate fi o provocare serioasa stilul alimentar sanatos. Cu o multitudine de carbohidrati, gratare si bere, nu este de mirare ca majoritatea romanilor considera ca au obtinut cel putin cateva kilograme in plus in concediu. Adauga la asta si comoditatea de a face efort fizic!

Daca doriti sa va mentineti corpul atletic este important sa nu va abandonati stilul de viata sanatos in timpul concediului. Desigur, asta nu inseamna ca nu ar trebui sa va odihniti si hraniti, ci ca trebuie sa reduceti zaharul si caloriile! Dupa ce ati parcat autorulota si v-ati instalat cele necesare, cautati sa consumati alimente naturale, traditionale din acea regiune. De asemenea este bine sa faceti miscare zilnic, cat mai multe plimbari in natura, chiar daca salteaua este foarte atragatoare.

Shine on 👼

Publicată de Ro-Camper pe Vineri, 28 februarie 2020

Post Author: Autorul